Produk SAP baru dilancarkan 1 Mei 2011, selain program asal ezReload-PTP yang telah dilancarkan 1 Mac 2010 yang lalu.

   
     Call us
Tap To Call

SAP vs eR:Kit   arrow

Sistem Automasi Pemasaran (SAP) adalah perisian aplikasi online yang dibangunkan oleh IBCT Enterprise pada awal tahun 2011, sebagai penyedia khidmat pemasaran automatik bagi program-program affiliate yang ingin dipromosikan.

Mulai 29 September 2011, SAP tidak lagi dijual secara aktif memandangkan terdapat beberapa kelemahan dari segi kelajuan (dan keberkesanan bagi segelintir program), di samping harga pasaran yang melonjak terlalu tinggi.

Oleh yang demikian pengguna SAP telah pun diberi tawaran untuk bertukar kepada “eR:Kit Kecemasan” atau dikenali dengan eR:Kit sahaja, secara percuma dan optimized untuk peroleh pendapatan terpantas.

Pengguna SAP yang belum bertukar bolehlah menghubungi kami dengan menyatakan permohonan tersebut secara ringkas.

(Nota: Pengguna 10 pakej SAP Ventures tidak terlibat dalam tawaran ini, kerana kesemua 10 pakej ventures sedang beroperasi dengan sangat baik.)

eR:Kit

eR:Kit pula adalah satu “major enhancement” dari SAP, menjadikannya 10 kali ganda lebih pantas berbanding pakej SAP Ventures dan 3 kali ganda lebih murah berbanding SAP.

eR:Kit lebih menjurus kepada aplikasi platform bisnes pengiklanan, yang lebih mesra pengguna dengan kemampuan kawalan penuh termasuk mengawal keluar masuk bayaran pengiklan terus ke akaun bank pengguna, tanpa melalui bank syarikat.

Disuntik pula dengan pelan pemasaran terpantas, eR:Kit berjaya dibuktikan antara produk terhebat pernah dikeluarkan oleh IBCT Enterprise setakat September 2011 ini. Masakan tidak, belum dilancarkan pun sudah ramai yang memperoleh keuntungan hebat daripadanya.

Berkenaan bisnes pengiklanan, baca selanjutnya di sini.
Berkenaan pelan pemasaran, baca selanjutnya di sini.
Berkenaan terma & syarat yang sangat mesra pengguna, baca selanjutnya di sini.

Sebelum tertinggal, jangan tunggu lagi, tempah sekarang,
dapatkan akses eR:Kit anda dengan kadar segera!

Sekian, jumpa lagi di puncak kejayaan!