Produk SAP baru dilancarkan 1 Mei 2011, selain program asal ezReload-PTP yang telah dilancarkan 1 Mac 2010 yang lalu.

   
     Call us
Tap To Call

Tak Tumbuh Tak Melata, Tak Sungguh Orang Tak Kata   arrow

Hebatkah SAP? Benarkah SAP? Kenapa Ramai Sangat Guna SAP?
Berhasilkah SAP? Sistem Apakah SAP? Halalkah SAP?

Walau apa pun persoalan di benak anda, bacalah dahulu apa yang SEBAHAGIAN dari pengguna kami perkatakan tentang produk-produk kami. Tanpa sebarang bayaran, tanpa sebarang paksaan, mereka berkongsi pengalaman dengan seikhlas hati.

Anda bebas berhubung dengan mereka tanpa was-was, penuh ketelusan, tanpa sedikit pun campur tangan pihak kami. Cuma perlu diingat, jagalah adab dan tatasusila sewaktu berhubung, kerana mereka semua tidak dibayar untuk menjawab soalan anda. Mudah-mudahan segala manfaat dapat dikongsi bersama.

Dalam SAP, kami menggunapakai hujah Ustaz Zaharudin Abdul Rahman (Pakar Kewangan Islam) sebagai panduan dan sempadan dalam setiap operasi bisnes SAP, supaya sentiasa selari dengan kehendak syariah Islam di samping tidak mengamalkan perkara-perkara yang ditegah mahupun yang meragukan dari sudut syarak. Mudah-mudahan kita semua berada di atas landasan yang benar dan selamat, insya-Allah.

Disebabkan terlalu banyak, kami tak dapat paparkan kesemua testimoni live mereka, kami paparkan mana yang sempat sahaja.

Sila klik nama untuk lihat testimoni mereka: